0
Rajah Gunung Bitung
Rajah Gunung Bitung

Rajah Gunung Bitung Sampurasun Amit ampun nun paralun Ka Gusti Nu Maha Suci Tegesna ka Allah SWT. Ka ibu agung ka rama agung Ka ibu...

Baca selengkapnya »
 
 
Top